Több, mint GRAFIKA

...mert szeretek tervezni...


A bor egyik legfontosabb alkotóeleme a borász. Minden ami ezen túl a bort borrá teszi az azt hivatott bemutatni mi is a borász viszonya a borához.

borcímke tervezés  I  boroscímke  I  címke  I  termékcimke tervezés

A minőségi borcmke olyan mintha meghosszíbbítanád az érzékszerveidet. Még nem ízlelted a bort, de a látvány alapján már erős intuícióid ébrednek a tartalomm befogadására.

TÉMAVÁLASZTÁS


A boroscímke mindíg a legelső benyomás amivel a borkedvelő találkozik. Az ízek az illatok csak a látvány után következnek.

Néhány címketervezési referencia a teljesség igénye nélkül.
Amennyiben a oldalamon látott címketervek, referenciák elnyerik a tetszésedet abban az esetben vedd fel velem a kapcsolatot. 

boroscímke
borcímke tervezés
címketerv
címke borosüvegre
egyedi boroscímke
boros címke
papír boroscímke
öntapadó boroscímke
címketervezés
címketervezés
pálinkás címke
habzóbor címke
habzóbor címke tervezés
fehérbor címke tervezés
öntapadó címke tervezés
bor címke
bor címke terv
gyümölcsbór címketerv
címketervező grafikus
egyedi boroscímke tervezés
minimál boroscímke tervezése
minimál boroscímke
borosüvegre címke
kékrfankos borosüveg címke terv
boros címke
boros címketervezése
termék címketervezés
olda boroscímke tervezés
old boroscímke
munkafolyamat bemutatása fotózása
borosüveg image fotó
bor image terv
bor arculati terv
A boroscímke önnmagában felér egy komplett üzleti arculattal.

Több, mint grafika

ONE LINE FOR YOU


...mert szeretek tervezni...

ÁRAK:

BORCÍMKE TERVEZÉS:

 60.000 Ft + Áfa/borfajta

A JÓL MEGTERVEZETT BORCÍMKE NEM CSAK ESZTÉTIKAI ÉLMÉNYT NYÚJT A FOGYASZTÓK SZÁMÁRA, HANEM TÜKRÖZI A BORÁSZ ÉS A BOR KÖZÖTTI  KAPCSOLATOT.

Amennyiben a oldalamon látott címkeretvek, referenciák elnyerik a tetszésedet abban az esetben vedd fel velem a kapcsolatot. 

céges image fotózás
cégbemutató fotózás
céges hangulat fotózás

BORCÍMKE TERVEZÉSI (BRIEF):


 ELŐÁLLÍTÁSI IDŐ: 1-3 hét (a kommunikáció sebességétől függően)

 1. BORCÍMKETERVEZÉSI RÉSZLETEK:
Az emailban történő megrendelés után kezdődik el a logótervezési folyamata. Olvasd el, és/vagy töltsd le a borcímketervezési brief > címszó alatt található tartalmat. Fontos, hogy a briefben található kérdésekre válaszolj. Mindkettőnk idejét, és energiáját spóroljuk meg azzal, ha írásban látjuk mit is fogunk tervezni. A briefben olyan kérdések szerepelnek, amiknek a segítségével nagymértékben körülhatárólható, hogy valójában milyen típusú logóra van szükséged.

Előszőr 2 db alapelképzelést készítek el Minta >. Ezekben a grafikai elképzelésekben mutatom meg neked milyen intuíciók ébredtek bennem a leírásod alapján. Miután megkaptad az alapelképzeléseimet írásban el kell elmondaod a meglátásaidat  az általam készített dizájnnal kapcsolatban. Példáúl. Tetszenek az egyes dizájn színei, és a kettes dizán betütípúsai, de nem tetszik a logóban szereplő stilizált elem. Szeretném ha életszerübb lenne az ábrázolás.

Amennyiben az bemutatott két címkedizájn közűl egyik sem tartalmaz olyan grafikai elemeket amelyek elnyerték a tetszésedet, és azok továbbgondolásra alkalmassá tennék a terveket, abban az esetben megköszönöm a megkeresésedet, és tisztelettel elköszönök tőled.

Több mint valószínű nem én vagyok az a tervező grafikus aki képes elkészíteni neked a megfelelő címkedizájn. Nem kell kifizetned az addigi munkámat. Az elkészült dizájn nem használható fel a szerzői és felhasználási jogok nálam maradnak, a bemutatott tervek harmadik fél számára áttolgozásra nem adhatóak át.

 2. MÁSODIK KÖR
Amennyiben továbbgondolásra alkalmasnak tartotta az eddigi munkámat abban az esetben várom tőled az írásba foglalt észrevételeidet, megjegyzéseidet, kéréseidet, kritikáidat. Miután megkaptam a leírást, annak figyelembevételével elkészítem a második tervezési fordulót. Ebben már sokkal konkrétabban vannak megfogalmazva az általad támasztott igények. Miután elkészülnek az új boroscímke grafikák, ismételten véleményezned kell írásban a munkámat.

 3. HARMADIK KÖR
A harmadik fordulóban a cél az, hogy elérjük a végleges állapotot, aminek eredményeképpen hozzájuthatszt a nyomdailag előkészített boroscímke digitális változatához ai. eps, jpg, png formában. Ebben a körben már csak apróbb javításokra van lehetőség. Amennyiben alapvetően új változtatásokra lenne szükség a logo megjelenésében, abban az esetben azt innentől kezdve plusz költséggel jár. Óránként 10.000 Ft +Áfa áron tudom elvégezni. A javítások az eddigi folyamatok eredményeire vonatkoznak. 

 4. KOMMUNIKÁCIÓ
Az elkészült vízjelezett boroscímke dizájnokat egy galéria segítségével mutatom be neked. Az albumban található képek sorszámának megadásával tudsz hivatkozni, melyik dizájnban mi az ami tetszik, vagy épp mi az amit mindenféleképpen szeretnétek elhagyni a következő körben. Az úgynevezett forrás file-ok nálam maradnak, ezek nem kerülnek átadásra, ezek nem képezik a tervezési díj részét.

 5. MIKOR ÉS MILYEN FORMÁBAN KAPJA MEG A LOGÓDIZÁJNT?
Miután elfogadtad a végső terveket, el kell utalnod a tervezésí díjat a következő bankszámlára:

- Kedvezményezettt neve: FREE-DIMENSION Bt.
- Cím: 2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 21.
- Fiókvezető bank: CIB BANK
- Számlaszám: 107022224-769890351-100005

Kérem a megjegyzésbe ird be: borcímketervezés

A számla kiegyenlítése után küldöm el neked a a végleges, általad elfogadott borcímke terveket png, jpg, ai, eps, és pdf formátumban C.M.Y.K színkörben. Ezzel párhuzamosan küldöm a számlát, és a teljesítést igazoló lapot is neked. 

A további nyomdai felhasználásról neked kell gondoskodnod. Nem hagylak magadra ekkor sem, mert segítek abban, hogy tudd melyik nyomdai kivitelezési forma milyen buktatókat rejt magában. Mik az előnyök, mik a hátrányok, milyenek az ár-érték arányok, de a nyomdai kivitelezést neked kell intézned.

 6. FELHASZNÁLÁSI JOGOKRÓL
Fenntartom a jogot, arra nézve, hogy az általam készített logóterveket referenciaként felhasználhassam online vagy ofline formába.

SZERETEK BORCÍMKE, PÁLINKACÍMKE-DIZÁJNOKAT KÉSZÍTENI

A borcímketervezés az alkalmazott grafikus számára kiemelkedő feladat. Nem csak azért, mert maga a téma rengeteg odafigyelést igényel, hanem azért is, mert a grafikus által megtervezett boroscímke-design jó esetben hosszú éveken keresztül fogja fémjelezni az adott bortelmelő munkájának gyümölcsét. A megtervezett borcímke alapján fogják beazonosítani a borkedvelők az adott terméket. A borcímkeutat mutat a számtalan termék között azoknak, akik beleszeretnek a palackba zárt napfénybe, és állandó fogyasztójává válnak egy-egy brandnek.

Bizonyára Ön is találkozott már olyan termékkel, amely címkéjen nem hogy nem tükrözte a palack tartalmát, a borász viszonyát a borhoz, hanem kifejezetten rombolta megjelenésével annak imidzsét.

Véleményem szerint a minőségi termékeknek minőségi megjelenést kell biztosítani. Ez nem csak a borászatra, és az általa előállított termékekre vonatkozik, hanem minden olyan, a kereskedelemben kapható élelmiszerre is, amely valódi minőséget képvisel. A borcímketervezés időigényes, nagy odafigyelést igénylő folyamat, éppen ezért nem lehet néhány óra alatt kiváló minőségű grafikákat készíteni ebben a témakörben. Nem csak pénzt és időt kell annak rászánnia, aki
borcímkét kíván terveztetni, hanem megfelelő mennyiségű energiát is szánnia kell a kommunikációra, mivel rengeteg információra van szükség asikeres együttműködés érdekében.

BORCÍMKE TERVEZÉSI RÉSZLETEK:

HOGY KEZDŐDIK A BORCÍMKE TERVEZÉSE?

MIT KELL TUDNI A BOROSCÍMKE TERVEZÉSSEL KAPCSOLATBAN?
Ahhoz, hogy a megbízásom végén mindketten elégedettek legyünk az általam készített boroscimke dizájnnal rengeteg dolgot kell leegyeztetnünk a munka megkezdése előtt. A következő felsorolás abban nyújt segítséget Önnek, hogy feltudjon készülni mindazokra a kérdésekre amelyeket amúgy is meg kell hogy vitassunk.

 milyen típusú borhoz szeretne címkét terveztetni. (fehér , vörös, rosé stb.)  

 milyen formájú és méretű palackot szeretne címkével ellátni (a későbbiekben szükségem lesz az adott palack fotójára, vagy egy példányra)

 mekkora mennyíségben kívánja piacra dobni a termékét. (Ez a kérdés első olvasatra furcsának tűnhet. Nem a gazdasági tevékenység méreteit kívánom felderíteni, hanem segíteni szeretnék abban hogy valóban jó helyen kopogtat a boroscímke tervezésével kapcsolatban. Jónéhányan keresnek meg azzal, hogy egyedi boroscímkét szeretnének terveztetni, mert a céges eseményen az egyedi címkés borral szeretnének kedveskedni a partnereiknek. Nos a címke, borcímke tervezés egy erősen intuítív feladat, a végtermék (címke) előállítása ráadásúl nyomdatechnológiai ismereteket is igényel. Az a tény hogy 5 palack kerül felcímkézésre, vagy 8.000 db, nem fogja befolyásolja a tervezési díjamat. Mindkét esetben ugyanannyi munkaórába kerül előállítani az adott tervet, tehát 5 db palack esetén az ár-érték arány nem lesz a legkedvezőbb gazdasági szempontból.

 milyen tájegységen termett a szőlő (amennyiben az adott táj jellegzetességei visszaköszönhetnek a címkén kérem jelezze melyek ezek az elemek.)

 milyen típusú borcímke dizájnnal szeretné ellátni a termékét. Íme néhány minta.

VINTAGE JELLEGŰ BOROSCÍMKE TERVEZÉS
RÉSZLETGAZDAG DIZÁJN JELLEGŰ BOROSCÍMKE TERVEZÉS
HIGH-TECH JELLEGŰ BOROSCÍMKE TERVEZÉS
HAGYOMÁNYOS JELLEGŰ BOROSCÍMKE TERVEZÉS
FOTÓ ALAPÚ BOROSCÍMKE TERVEZÉS

 van-e valamilyen markáns elképzelése a cimke színvilágával kapcsolatban. Vannak e olyan színek amellyeket mindenféleképpen látni szeretne a dizájnban, illetve vannak-e olyan színek amellyeket semmilyen körülmények között sem preferálna.

az ár-érték arányt figyelembe véve milyen nyomdai-kötészeti eljárásokat szeretne alkalmazni a cimke megjelenésében 

STANCOLÁS: Ez az az eljárás amely során különleges formájura vágható a kinyomtatott boroscímke.
DOMBORNYOMÁS: Ez az az eljárás amely sorén a boroscímke egyes elemei a kész borcímkén kiemelkedhetnek a térbe.
PRÉGELÉS: Ez az az eljárás amely alkalmazásával a borcímke egyes elemei plusz arany vagy ezüst színt kaphatnak
RICCELÉS: Ez egy olyan kötészeti eljárás, melynek segítségével egy vékony bemetszést ejtenek a címkék kontúrján abból a célból, hogy könyebb legyen felszedni a ragasztás előtt a táblából a nyomatokat.
FLOKKOLÁS: Ez egy olyan eljárás amely segítségével a borcimke egyes elemei egy különleges bevonat segítségével egyfajta bársony hatást kaphatnak.

A BORCÍMKE TERVEZÉSI FOLYAMATOKRÓL
1.
amennyiben az általam képviset grafikai stílus elnyerte tetszését, kérem rendelje meg írásban (adonyi.g@gmail.com) az Ön által elképzelt borcímke tervezési feladatokat a fent olvasottak figyelembevételével.

2. 
a megrendelés után kezdődik el a a borcímke tervezési folyamata. Előszőr 2db alapelképzelést készítek el Önnek. Ezekben a grafikai elképzelésekben mutatom meg Önnek milyen intuíciók ébredtek bennem az Ön leírása alapján. Miután megkapta az alapelképzeléseimet Önnek írásban el kell elmondania a meglátásait az általam készített dizájnnal kapcsolatban. Példáúl. Tetszenek az egyes dizájn színei, és a kettes dizán betütípúsai, de nem tetszik a stilizált szölőfűrt. Szeretném ha életszerübb lenne az ábrázolás. Amennyiben az átadott két borcímke dizájn közűl egyik sem tartalmaz olyan grafikai elemeket amelyek elnyerték a tetszését, és azok továbbgondolásra alkalmassá tennék az alapelképzeléseimet, abban az esetben megköszönöm a megkeresését, és tisztelettel elköszönök Öntől. Ebben az esetben több mint valószínű nem én vagyok az a tervező grafikus aki képes elkészíteni Önnek a megfelelő borcímke dizájnt. Önnek nem kell kifizetnie az eddigi munkámat. Az elkészült dizájn nem használható fel a szerzői jogok nálam maradnak.

3.
miután megkapon az Ön által elkészített leírást, annak figyelembevételével elkészítem a második fordulót. Ebben már sokkal konkrétabban vannak megfogalmazva az Ön által támasztott igények. Miután elkészülnek az új grafikák, Önnek ismételten véleményeznie kell a munkámat.

4. 
a harmadik fordulóban, már csak egyfajta dizánnal haladunk tovább a tervezésben. A cél az, hogy elérjük a végleges állapotot, aminek eredményeképpen Ön hozzájuthat a nyomdailag előkészített boroscímke digitális változatához.

5.
amennyiben további változtatásokra lenne szükség a cimke dizánjában, abban az esetben azt innentől kezdve óránként 10.000 Ft + Áfa áron tudom elvégezni. A javítások az eddig elkészült deizájnra vonatkoznak, tehát ha Ön úgy dönt hogy az eddig elkészült dizájn nem felel meg az elvársainak, abban az esetben az eddig elkészült dizájn munkafolyamataiért a tervezési díj 50%-át kiszámlázom Önnek. A tervek szerzői jogai nálam maradnak, tehát az elkészült terveket nem használhatja fel semmilyen módon, nem adhatja át harmadik személynek átdolgozásra stb.

MIKOR ÉS MILYEN FORMÁBAN KAPJA MEG A BORCÍMKE DIZÁJNT?

Miután Ön elfogadta a végső terveket, Önnek el kell utalnia a tervezésí díjat a következő bankszámlára:

-Kedvezményezettt neve: FREE-DIMENSION Bt.

-Cím: 2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 21.

-Fiókvezető bank: CIB BANK Számlaszám: 107022224-769890351-100005

-Kérem a megjegyzésbe írja be: borcímke tervezés

Miután megérkezett a tervezési díj a bankszámlára küldök önnek egy belépési kódot a www.borcimke-tervezes.hu oldalamra, ahol az ÜGYFÉLKAPU segítségével hozzáférhet a végső, elfogadott tervhez nyomdailag előkészített formában a nyomdai kivitelezés figyelembevételével. Tehát ha a címkék ofszet nyomdában lesznek legyártva akkor 300 dpi composite C.M.Y.K formában ha más nyomdatechnológiai eljárással készülnének a címkék akkor annak a szabványnak megfelelő formátumban kerülnek átadásra. Amennyiben a nyomdai kivitelezést is rámbízza az egy külön megállapodás tárgyát képezi.

BORCÍMKE TERVEZÉSI árak: 1 borfajta kétféle alapterv 2 változtatási kör 60.000 Ft.- +Áfa  

Bízom benne, hogy sikerült Önt meggyőznöm a borcímketervezés fontosságáról, és hamarosan megrendelőim táborában üdvözölhetem

Fenntartom a jogot, hogy az általam készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy offline formában. Természetesen ha te kifejezetten, írásban elzárkózol attól, hogy fotóid megjelenjenek a referencia albumomban, ezt tiszteletben tartom, és a fotóidat nem használom fel. 

A borok címkéjének fontosságát mindazok ismerik, akik borokat szeretnének értékesíteni.

Beszéljünk!


Ha úgy ítéled meg, hogy én vagyok akire szükséged, van jelentkezz!

GDPR

Tájékoztató a cookie-k (sütik) használatáról A cookie jelentése A cookie a webszerver által küldött, változó tartalmú, betűkből és számokból álló fájl, amely a felhasználó számítógépén rögzül és előre meghatározott ideig tárolódik. A cookie lehetővé teszi, hogy webszerverünk felismerje a böngészésre használt eszközét, a weboldalon folytatott böngészési előzményeit. A cookie-k segítségével, az adott felhasználó honlap-látogatási, internet használati szokásai alapján a kereséseit, a honlap betöltését és az azon történő navigációt meggyorsítjuk. A cookie-k nem tartalmaznak olyan adatot, amely által a weboldal látogatói azonosíthatóak, azok kizárólag a felhasználó számítógépének felismerésére alkalmasak.

Amennyiben további információkra lenne szüksége ezen „sütik” és működésük kapcsán, részletes információkat talál a www.allaboutcookies.org www.aboutcookies.org oldalakon.

Elfogadás a weboldalra látogatás által. Honlapunk felkeresésekor az oldal adatokat gyűjt a fent írt sütik segítségével. Honlapunkra látogatásakor a felhasználó  egy kattintással elfogadhatja, hogy a honlap a jelen tájékoztatójával  összhangban – személyek azonosítására alkalmatlan - sütiket használ.  Amennyiben a felhasználó saját böngészőjében letiltja a cookie-k  telepítését a számítógépére, vagy törli azokat, ezzel a weboldal (vagy bizonyos részei) használhatóságát korlátozhatja, az adott weboldalon korábban megadott beállításai elveszhetnek. Az 1.  pontban írt honlapokon további információk találhatóak  ebben a kérdéskörben is.