boroscímke tervezés logótervezés infógrafika tervezés kiadványszerkesztés tárgyfotózás webdizájn tervezés
BORCÍMKE
LOGÓ
INFÓGRAF
KIADVÁNY
FOTÓ
WEBDESIGN
KAPCSOLAT:
adonyi.g@gmail.com __
06 30 609 2059Felhasználónév:
Jelszó:

Display Pagerank

INFÓGRAFIKA terv >
Amennyiben kérdése lenne az oldalamon látottak alapján, kérem írja meg melyik témakörben szeretne információhoz jutni, vagy hívjon a 06 20 9 753 527-es telefonszámon.
az Ön neve:
az Ön email címe:
válasszon témát:
az Ön kérdése:
capcha:
irja be a számot
     
 
Infógrafika készítés,
információ vizuális megjelenése

Az infógrafika manapság éli reneszánszát. A cégek kommunikációjában jelentős szerephez jutott az elmúlt időben, mivel az infógrafikákkal átadni kívánt adatok vizuálisan ábrázolva, könyebben felfoghatóak, mint egy excel táblázatba sűrítve.

Az infógrafika célja nem egy öncélú magamutogatás, hanem a cég arculatával szoros kapcsolatot mutató vizuális megjelenési forma.

Az infógrafikákat szeretettel használják portálok, és olyan médiák, akiknek nap mint nap tartalmakat kell szolgáltatniuk a felhasználóik számára.

Az infógrafika fogalma nem egy újkeletü dolog. Számtalan felhasználási területe létezik. Gondoljuk csak meg ha egy IKEA bútort szeretnénk összeállítani akkor is egy infógrafikával kíván a cég a segítségünkre lenni, de ugyanez a helyzet mondjuk egy hatalmas oceánjáró hajó fedélzetén is ahol el szeretnénk jutni A-pontból B-be.

Az infógrafika ugyanolyan fontos lehet egyes kereskedelni területeken, mint mindjuk egy jól átgondolt céges logó.

infógrafika, infófílm, információs grafika, infographics, infógrafika tervezés, infógrafika készítés
 
     
Tisztelt Látogató! Köszöntöm honlapomon. Remélem, az itt látott boroscímke tervek meggyőzik Önt szolgáltatásom magas színvonaláról.
Bízom benne, hogy hamarosan Önt is hamarosan elégedett megrendelőim között üdvözölhetem.További weboldalaim: www.borcimke-tervezes.hu, www.adonyi-foro.hu, www.logotervezes.co.hu
designed and produced by Gábor Adonyi /free-dimension Bt. 2013 C All rights reserved Minden jog fenntartva!